Πως λειτουργεί το κέντρο λήψης σημάτων

Το κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού της εταιρείας μας είναι ένας σταθμός 24ωρης λειτουργίας για την παρακολούθηση των συστημάτων συναγερμού και των καμερών ασφάλειας. Το κέντρο μας λειτουργεί καθημερινά, όλο το 24ωρο και τις 365 μέρες του χρόνου, επανδρωμένο από εκπαιδευμένους ειδικούς που φροντίζουν να σας παρέχουν την υψηλότερη δυνατή προστασία.

Οι χειριστές του κέντρου μας έχουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, ενώ έχουν εκπαιδευτεί να μπορούν να αποκωδικοποιούν τα σήματα που δέχονται από τα συστήματα ασφαλείας που είναι συνδεδεμένα με το κέντρο λήψης. Μόλις σταλεί ένα σήμα ενεργοποίησης και ανάλογα με το σήμα που θα λάβουν, η ομάδα παρακολούθησης θα εκτελέσει την απαραίτητη ενεργεία, έτσι ώστε να διασφαλιστεί το ταχύτερο δυνατό η ασφάλεια του πελάτη. Το έμπειρο προσωπικό του κέντρου μας είναι σε θέση να παρακολουθεί συναγερμούς διάρρηξης, συναγερμούς πυρκαγιάς, συναγερμούς πανικού, συστήματα παρακολούθησης ευάλωτων ατόμων αλλά και τις κάμερες που βρίσκονται στο σπίτι και το χώρο σας.

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε αξιόπιστες λύσεις ασφαλείας άμεσα και όσο το δυνατόν ταχύτερα. Τα συστήματα που παρακολουθούνται εξαλείφουν κάθε αβεβαιότητα για το πώς πρέπει να αντιδράσετε σε μια δύσκολη στιγμή, αφήνοντας την απόφαση σε εκπαιδευμένους εμπειρογνώμονες ασφαλείας που είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν άμεσα σε οποιεσδήποτε ενεργοποιήσεις του συναγερμού σας.

Μπορείτε να βασιστείτε στο κέντρο λήψης μας, με το έμπειρο αλλά και πιστοποιημένο προσωπικό παρακολούθησης και την άψογη εξυπηρέτηση πελατών που είναι πάντα προτεραιότητά μας. Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε και να μάθουμε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αναβαθμίσετε το σύστημα ασφαλείας με την σύνδεση του στο κέντρο μας.

Καλέστε μας στο 210 4402222 και θα στείλουμε έναν τεχνικό μας στον χώρο σας, εντελώς δωρεάν για να σας εξηγήσει πως γίνεται η σύνδεση με το κέντρο λήψης σημάτων, ποιες είναι οι παροχές ασφαλείας που σας παρέχει αυτή η σύνδεση και να σας δώσει εξατομικευμένες συμβουλές για την προστασία σας από διάφορους κινδύνους που μπορεί κάποια στιγμή να σας απειλήσουν. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του κέντρου μας  www.kentrolipsissimaton.gr  για να ενημερωθείτε και να γνωρίσετε την εταιρεία μας και την δουλειά μας.